Resepi Kuih Jagung Kukus : Cara Buat Kuih Lepat Jagung Paling Sedap Mudah
1 sudu besar tepung jagung; Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masak sekejap di atas api perlahan.
1 sudu besar tepung jagung; Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Masak sekejap di atas api perlahan. Kukus kuih selama 15 minit. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat.
Kukus kuih selama 15 minit.
Masak sekejap di atas api perlahan. Kukus kuih selama 15 minit. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. 1 sudu besar tepung jagung; Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan.
Kukus kuih selama 15 minit. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. Masak sekejap di atas api perlahan. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. 1 sudu besar tepung jagung; Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak.
Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Kukus kuih selama 15 minit.
Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang.
Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. 1 sudu besar tepung jagung; Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. Kukus kuih selama 15 minit.
Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Kukus kuih selama 15 minit. Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak.
Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. 1 sudu besar tepung jagung; Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. Masak sekejap di atas api perlahan. Kukus kuih selama 15 minit.
Masak sekejap di atas api perlahan.
Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. 1 sudu besar tepung jagung; Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Kukus kuih selama 15 minit.
Resepi Kuih Jagung Kukus : Cara Buat Kuih Lepat Jagung Paling Sedap Mudah. 1 sudu besar tepung jagung; Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Kukus kuih selama 15 minit. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang.
Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering kuih jagung kukus. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang.
Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang. 1 sudu besar tepung jagung; Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering.
Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Masak sekejap di atas api perlahan. Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering. Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan. Kukus kuih selama 15 minit.
1 sudu besar tepung jagung; Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat.
Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering.
Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat. Masak sekejap di atas api perlahan.
Untuk lapisan bawah, satukan semua bahan dan kukus hingga pulut masak. Masak sekejap di atas api perlahan. Kukus kuih selama 15 minit. 1 sudu besar tepung jagung;
Untuk lapisan atas, satukan semua bahan, kacau rata dan kisarkan.
Masukkan tepung jagung dan kacau sehingga inti kering.
Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat.
Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang.
Setelah ianya sejuk, sedia untuk dihidang.
Untuk santan, campurkan semua bahan dan kacau atas api hingga pekat.
Post a Comment for "Resepi Kuih Jagung Kukus : Cara Buat Kuih Lepat Jagung Paling Sedap Mudah"